Välkommen till GyllenTass blogg

En underbar tid, Advent!

Publicerad 2011-11-25 22:04:20 i Allmänt

Då är det fredagkväll och jag har adventspyntat i huset. Det är så mysigt, jag älskar denna tiden, hela december är en härlig tid.




Kraaaam

Åby utställningen 20/11-11

Publicerad 2011-11-20 23:07:20 i Allmänt

Idag har jag och två av mina hundar varit på valputställning. Båda två visade sig så duktigt och tyckte att det var roligt!
Aragon (GyllenTass Aragon Son Of Gimli) var först ut. Domaren ( Åsa Andersson) är så fin med hundarna. Hon tyckte mkt om min Aragon, det kändes så bra att få så fin kritik.

Hane 4-6 mån. Söt hane, utm prop, mkt bra huvud, utm öron, vackra mörka ögon som kunde vara ngt större och rundare. Utm överlinje, bra svans, rör sig bra,kunde ha ngt mer påskjut bak, utm päls. Visar sig väl!
Plac i sin kl 1:a med HP Bhkl 2




Aragon med sin första rosett!!


Och så var det min Lovis ( GyllenTass Softail from Harley) hon fick också mkt bra kritik och var kanonduktig i ringen!! Även här dömde Åsa Andersson!

Tik 4-6 mån. Superfeminin tik,utm prop, mkt fin skalle, ögon och öron. Fin överlinje bra svans när hon tar upp den. Tillräckligt vinklad, bra bröstkorg, rör sig med härlig drive!
Plac 2:a med HP 3:a Btkl.






Aragon och Lovis <3


Tack alla för en trevlig utställning.


Kraaaam

Första lussebaket 16/11-11

Publicerad 2011-11-17 10:29:46 i Allmänt



Ja, då har första lussebaket gjorts! Kunde faktiskt inte hålla mig längre ;) Längtade så efter saffransbullar så det var inget att fundera på, utan bara att baka!! :) Och det kommer att bli många fler bak innan lucia!!

Kraaam

Skogspromenad 11/11-11

Publicerad 2011-11-11 21:13:49 i Allmänt

Man kan inte tro att det är november!! Idag när hundarna och jag var i skogen, så sken solen och det kändes nästan som det var vår i luften :) Fåglarna kvittrade, det är sånt som ger mig kraft!
Hundarna älskar att springa i skogen, leta lite saker och att jag spriner och gömmer mig!!
Jag tog lite bilder med  min Iphon så dom kanske inte är så bra ;)






















Kraaam

Växjö utställningen

Publicerad 2011-11-06 22:32:16 i Allmänt

Då har vi varit i Växjö på utställning. Det var enormt många Chihuahua anmälda, tror att det var ca 120 långhår vet inte hur många kh det var.
Jag ställde Lovis ( GyllenTass Softail from Harley)i valpklass, hon blev oplac men fick kanonfin kritik! Jag är jättenöjd med henne, hon var så duktig i ringen!!

Sen ställde jag Lillie (Honey Paj's Naughty Bottom) i UKL, där fick vi Good men jag är nöjd ändå. Lillie fick jättefin kritik av Rudi Brandt, men han vill att hundarna ska bära sin svans ordentligt!

Sist men inte minst ställde jag min Bianca ( GyllenTass Happy Rebecca) Plac sig som 3:a i sin klass med CK och kanonkritik. I bästa tikklass blev vi sen oplac. Men jag är så stolt över mina hundar och konkuransen var verkligen hård!!



Min underbara Bianca <3





Kraaaam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela